skip to Main Content
Wie is TOF ontwerp?

TOF ontwerp is een jong, veelzijdig en creatief, maar vooral een tof reclame & ontwerpbureau. Vormgeven is niet alleen mijn werk, het is ook mijn grote passie. Door een ambitieuze en gemotiveerde instelling, blijf ik mijzelf ontwikkelen en zie ik elke opdracht als een nieuwe uitdaging.

TOF ontwerp kan je helpen bij het realiseren van een professionele uitstraling voor bedrijven of promotie hiervoor. Ik heb ervaring met het maken van onder andere logo’s, huisstijlen en het ontwerpen van websites. Voor het ontwerp van drukwerk zoals flyers, folders en posters kan je ook TOF ontwerp terecht. Daarnaast ben ik nauw betrokken bij alle projecten en kan ik je adviseren in bijvoorbeeld materiaalkeuze, drukkerij of hostingbedrijf.

Klanten

Lexpo / HOI Foundation / Hogeschool van Amsterdam / Smaak van de Streek / Bulls and Dogs / Albert Heijn van der Linden / Kim Smienk Mediation / Besuijen Sport & Massage / Pack / BorrelBaas / InaFlora / Diëtistenpraktijk Boost / Planadvies / DREDD / SG-Newton / Huiswerkinstituut Hoorn / Pearple Solutions / Safe & Sound Consultancy B.V. / Berging Brouwerij / DUSA / WoonGraag

Back To Top
Close search
Winkelwagen